Ideální číšnice...

Ideální číšnice...

Anotace: Hloupost napsaná na pivním tácku :-)

Sedím v Díle u piva.
Ostravar se nazývá.
Pěkná obsluha je nutná.
To pak pivo lépe chutná.

Avšak musí mít i vlohy
a to hlavně rychle nohy.
Ale nohy, které se dají roztáhnout
a v posteli při sexu celé tělo protáhnout.

Boky štíhlé a hbité,
které v posteli vždy unaví tě.
Musí být pružná jako gumový medvídek.
Musí být jako vystřižena z Hustlerových povídek.

Měla by být u sexu při chuti.
Musí tě donutit k mohutnému stříknutí.
Tak by měla vypadat číšnice ideální,
která obslouží hosta bez reptání.
Autor Kartusshh, 02.08.2005
Přečteno 831x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí