Půlnoční

Půlnoční

Anotace: zase něco pro AO

Vklouznu do tebe
jak jazyk do šlehačky
kousek od nebe
skončí naše něžné rvačky

Stále nám sluší
zvlhlá kůže
až ráno nás přejde
noční úžeh

Prostorem a časem
putujeme spolu
dýchám ti do pusy
necítím cestu dolů
Autor zef, 03.08.2005
Přečteno 1105x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí