Plakala

Plakala

Anotace: - Balady - . . . . . . . neštěstí žen vydaných napospas osudu . . . číst o tom lze v jejich pohledu vyděšených laní i utrápených stařen . . .

Sbírka: Zvláštní souvislosti

°

Plakala
(slzy zmatené duše)
roztržený náhrdelník
perly se kutálí pod postel
. . . po špinavé podlaze . . .
sprostého dne

Vzdech . . .
(ukrývané vulgarity)
předstíraná rozkoš . . . !
(sakra,tak už slez)
. . .
upatlaný nechutný sex
hrozí se sama nad sebou
násilím rozervané srdce
rozpolcenost
. . .

V dětském pokoji se rozplakalo dítě . . .

Konečně!

Páchnoucí hořkost chvíle
kane na polštář
v němž ukryla si sen
pro své sladké noci
kdy bude sama
(ví že on nepřijde)
Do náruče vezme si to nejmenší
a bude se s ním těšit

TO JE PLOD MOJÍ LÁSKY !

moci spát spolu
a spolu se probudit . . .

Na věži odbíjí půlnoc . . .

Šedavý stín milostných někdejšků
přesune svou tíhu

Nevnímá třes pokoření
Nevnímá už téměř nic
V ukojené žízni
pach bolestného potu
a skrývané nenávisti

Po stropě bloudí strašidelné stíny

Jak se ukrýt
jak se uzamknout
jak se proměnit
v divou bestii
a trhat to nenáviděné
a odporné
. . .

Jak uprchnout . . .
a kam . . . ?
. . .

Jak vlastně žít . . . ?

°
Autor rolon, 02.06.2008
Přečteno 508x
Tipy 22
Poslední tipující: Hannazka, 6thSun, igniss, Psavec, Myrja, spare, Krokodylekx, Lucie Teru, Equus przewalski, Churry, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm, dost temná báseň... ale jaksi opravdová... jsem ráda, že to nejsou moje pocity...

03.06.2008 16:13:00 | Hannazka

Krásně si to napsal, a pochopil, co některé ženy prožívají.Není to hezké ani příjemné, ale děje se to.
Ale ženy jsou silné.
Mají pro koho...

02.06.2008 17:39:00 | spare

Znám!!! ... Jedině žít a dožít svůj život, nic jinýho se dělat nedá!

02.06.2008 16:01:00 | Churry

uffffffffff moc hořký moc neznadějný..uteč:)

02.06.2008 15:57:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí