To byla žena !

To byla žena !

Anotace: Krása-sex-

To byla žena!

To byla žena
jako laň! Ne! Jako lvice
divoká,krásná
její dlaň a rozpálené líce
duše vášnivá a jasná

To byla žena
co chceš více
tělo měkké
přítulné a pružné
když svlékla střevíce
nohy obnažila
v kříži se prohnula
jak rozzářená svíce.
Oběma nám se chtělo
vášní křičet
mazlit se a rvát
vlastnit
zas se dát
hníst a hladit tělo
vášní řičet
když rozum usne
a láska sexem zazní
pronikat
vzpouzet
a zas s ní
se tisknout
unikat
drtit
vzlétat
a pak se řítit
vybít do krajnosti
a usnout v sebe zaklíněni
a znova hluboce se cítit!!

To byla žena
to byl běs!
Na boky,ňadra,klín
a záři jejich očí
vzpomínám ještě dnes!
1988
Autor Rebelek, 05.06.2008
Přečteno 488x
Tipy 3
Poslední tipující: 0-0, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí