Ó ženo !!!

Ó ženo !!!

Anotace: Óda na ženu (neženu)

Ó ž e n o ! ! !

Ó ženo každým coulem svého těla
ženo ladná,ženo nyjící

pojď by tvá vášeň na mých údech zněla
já do výšin bych s tebou šel
žalmy pějící

pěl bych ódy
na život v rozkoši
jak v chladném proudu vody
se losos potěší.
---------

Ó ženo pojď
půjdeme spolu dělat
co prací snad není

-budem se milovat-
milovat k zbláznění

v souzvuku očí,úst
zubů a jazyka

v souzvuku jako půst
co jílem se zalyká

Půjdeme spolu dělat
co prací snad i zdá se

v té práci těla zpívat
v té práci na tvé kráse

budem se opájet spolu
opájet nektarem lásky

s úžasem hladit svá těla
zbožňovat porost i vrásky

zbožňovat každý záhyb
každý val,každou tůni

jak v Indii pán a sahib
se potácet omamnou vůni

omámen vůní tvé kůže
která tak vítá tu moji

jak jen snad žena může
žena co ženou je v boji

v boji co nezná smutku
co zná jen závratě těla

v každém pak lásky skutku
je ž e n o u –pramátí zcela.

N e ž e n a !!!
Není ženou to stvoření chladné
co bez vášně kamenem zdá se

pyšní se rozumem vadné
ledová v třpytivé kráse.

P.S. A jedno nakonec
Ten kdo se za ženu staví
je muž jak zákon praví
a není pitomec.
1982
Autor Rebelek, 05.06.2008
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vynikající, nevim jak má taková óda vypadat, ale tohle je dost dobrý

06.06.2008 14:31:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí