TMAVOMODRÝ SVĚT

TMAVOMODRÝ SVĚT

Anotace: Nevím co bych napsala, je to o blízkosti.

TMAVOMODRÝ SVĚT

Pohlaď mě.
Řekni: " Jsem tu pro Tebe. "
Mám Tě rád.

Obejmi mě.
A vezmi na výlet do nebe...
My dva nebudem si na nic hrát.

Polib mě.
Chci Tě cítit všemi smysly...
Je mi s Tebou tolik dobře.

Pomiluj mě.
Je mi fuk co si lidi myslí...
Chci vidět svět tmavomodře.
Autor Turmalina, 10.06.2008
Přečteno 781x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, Elena Suchomel, Psavec, cevert
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí