Být či nebýt

Být či nebýt

Anotace: troška vášně...

Jako záblesk mé fantazie,
jako uzlík silné touhy,
jako melodie krásné poezie,
stojíš přede mnou...
Propaluje mě pohled tvůj přímý,
mé rty stávají se tvými,
přivírám rozechvělá víčka,
stojím napnutá jak vánoční svíčka.
Posléze šat můj odhodíš,
polibky mé tělo pohostíš. Když ruce tvé odkrývají poklady mého těla,
zapomínám, že jsem se kdy strachem chvěla...
Pokládáš mě na oblak splněných přání
a za tichémo sténání...
blán svírající mé tělo,
cosi tvrdého sťalo...
a já v hábitu jeptišky oblečená,
jsem teď konečně do ráje odvlečená...
Autor Tlaccca, 07.08.2005
Přečteno 1157x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí