Čo chcem

Čo chcem

Anotace: Nedala mi

Čúral som raz za pňom
videla mi
pýtal som si
nedala mi
Pýtal som si prvý raz
pýtal som si druhý raz
pýtal som si tretí raz
nedala mi zas
Keď mi nedáš ty sviňa
každý večer dá iná
na svete je pekných dievčat
celá krajina

Stál mi potom celý čas
divila sa
oči mala ako prasa
túlila sa
chcela mi dať prvý raz
a potom aj druhý raz
ona vlastne chcela stále
ja môžem len raz

Že mi vraj dá kedy chcem
prečo vlastne ju nechcem
radšej chlapa si vezmem
a od neho sa nehnem

Keď ja vlastne ani neviem
že čo vôbec chcem
Autor Luboško, 21.06.2008
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, jiljovský, Harr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nedala, ale já tip dám.

21.06.2008 20:39:00 | Psavec

Luboško, dlho som tu nebola, prečítala som a dávam prvý tip, vieš Tvoja básen je taká ako život - veselá i smútna, som rada, že som Ťa tu stretla...

21.06.2008 15:11:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí