V plamenech

V plamenech

Anotace: … milování

V náramku Tvých hodinek
se postupně ztratila
noční košilka,
kalhotky, tričko, slipy
jako v kouzelném břehu
zapomnění

Vlnami nahoty
kroužíme po okrajích
svých těl,
abychom po chvíli vhodili
všechno lidské
do plamenů vášně

Přihlížející myšlenky
se po dotknutí jádra lásky
mění v průhledné anděly čistoty
s duhovými paprsky štěstí

Pírky z křídel
stírám rosu ze své kůže
po návratu do jejího kabátku
Autor Levandule, 21.06.2008
Přečteno 663x
Tipy 32
Poslední tipující: pejrak, Pája Black, Lorraine, vodnař, Aťan, Štěpina G, Bíša, labuť, WhiteSkull, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...co dodat... moc hezky napsané :o))

22.06.2008 12:35:00 | labuť

Nádhetná láska, nádherná báseň.

22.06.2008 00:29:00 | Psavec

...všecka slova mi váznou...

21.06.2008 23:53:00 | Lota

nádhera .. chybí mi slova

21.06.2008 22:27:00 | mamina

ale že to umíš krásně napsat...prožít...užít...

21.06.2008 22:06:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí