Sex vs. Milování

Sex vs. Milování

Anotace: jen malinké srovnání....

Jeden nezávazný sex,
toť pro někoho běžná věc.
Ale něžné milování,
krásné citů vyznávání.

Sotva znáte Vaše jména,
jaká že je tvoje cena?
Druhý den se neznáte,
dobrý pocit nemáte.

Vášeň jenom na chvilku,
když v dlani svíráš lentilku.
Hormony s tebou hýbají,
i špatné konce mívají.

Vidíš její krásný tělo,
to by tvoje libido chtělo.
Ona možná má tě ráda,
nechce mít v tobě jen kamaráda.

Někdy zamiluje se do ní,
pak do polštáře slzy roní.
Někdy to však končí hladce,
další víkend, další akce.

Milovat se, dotýkat se,
těla a zároveň srdce.
Navzájem pro sebe dýchat,
krásná slovíčka slýchat.

Vzplanutí dvou duší,
mně a Tobě tohle sluší.
Někomu z lásky se dát,
o tom se má dívkám zdát.

Nejde o výměnu tekutin,
protože Tě miluju, s Tebou spím.
Hodiny a hodiny se mazlit,
to jen k milování může patřit.

Spolu v obětí usínat,
na krásný zážitek vzpomínat.
Probouzet se vedle sebe,
Ty chceš mě a já Tebe.
Autor Jedůfka, 23.06.2008
Přečteno 803x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné srovnání... :-)

24.06.2008 12:24:00 | Lady Ungrasped

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí