Bratislavské baby

Bratislavské baby

Anotace: Všetky nosia tangáče a sú hore bez Je to taká erotická zmes

V kaviarni si dávam nescu
keď dostávam esemesku
že v električke do Rače
všetky nosia tangáče
Chcú ma asi sexom zabiť
bratislavské baby

Každé ráno lovia šminky
chcú si natrieť očné linky
štíhle telo mladý vek
nahrám si ich na playback
Ich krása ma vábi
bratislavské baby

Tá čo včera so mnou pila
a chcela aj spať
už dnes pije pivo s iným
už ju môže mať
Každý môže zbaliť
bratislavské baby

Honolulu Bahamy
modré nebo nad nami
na Kuchajde práve dnes
kúpajú sa hore bez
ako morské kraby
bratislavské baby

V kaviarni si dávam nescu
keď dostávam esemesku
že dnes všetky idú na Zlaté
opaľujú sa tam celkom nahaté
jak na grile žaby
bratislavské baby

Baby baby
ja si dávam pohov
Kde ste boli
keď som ešte mohol
Autor Luboško, 23.06.2008
Přečteno 400x
Tipy 7
Poslední tipující: Martyn, Severka, prostějanek, Lorraine, Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...úžasné!!! °-)

13.08.2008 20:43:00 | Martyn

Amorove šípy nabi
na tie bratislavské baby...

13.07.2008 00:18:00 | džemo

Tohle by si zasloužilo zhudebnit.

23.06.2008 18:56:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí