Ždibet letní erotiky

Ždibet letní erotiky

Anotace: Až přijdu v zimě domu a budu mít omrzlý uši a nos, ještě si vzpomenu.

Autobus zase narvanej a vedro k zalknutí

tak krásně, že ani dýchat už člověka nebaví

dlouhatá brunetka nacpala šminky zpátky do kabelky

a přesedla si z prázdnýho dvojsedadla ke mně

na její straně bylo moc sluníčka

hezky voněla a když si rozepínala bílou vestičku

otírala se mi hedvábným loktem na loket

jó, položil jsem si knížku na klín

zatracená práce

proč neotevřou to posraný okno?

v autobusu šedesát lidí a pětatřicet stupňů

ale co by otvírali? ten vítr půjde až na ty za nimi, tak co by

se namáhali, ať se hezky taky topí a proč ten blbec támhle vepředu

neotevře to okno kurvafix?

ale nikdo nic neřekne

všichni radši sedí a tečou

sláma jim trčí z uší

a já jsem dokonalej
Autor Jan Simon, 04.07.2008
Přečteno 552x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí