Uvězněná v těle

Uvězněná v těle

Anotace: nu, už je to tak..co víc dodat

Začalo to nedávno,
možná pár let,zpět.
V knize bylo napsáno,
začni s tím hned teď.

ROdiče nic nevěděli,
možná jenom tušili,
ležela jsem na posteli,
ale s dívkou...
a oni nás vyrušili.

Přiznávám se sobě,
a svým přátelům.
Nelžu ani tobě,
ani tvým pohledům.

Jsem na holky i kluky,
a co má být.
Nestřílím venku puky,
život se má žít.

A tak stále hledám,
každý den,sebe.
Jednou se tě zeptám,
dívej se teď na nebe.

Na otázky ti odpoví,
ale jen ty se znáš,
budeme ležet v podkroví,
a ty se taky přiznáš.!
Autor Izzik, 10.07.2008
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bisexualka..hmm, za to se nema nikdo stydet...ja to taky verejne priznavam...

jinka opet to, co jsem psala v tve druhe basni...

10.07.2008 19:42:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí