Slušný člověk

Slušný člověk

Anotace: Život

Slyšel jsem, že slušný člověk
může číst, vidět a slyšet všecko.
Napsal jsem já na to konto
báseň jak z ženy leze děcko.

Přichystejte sobě špunty do uší
i já si tam už cpu vatu,
ať sprostoty mé vás neruší
a nechytím od vás mlatu.

Slyšte lidi - lidi slyšte
(...nějak mi to nejde)
řeknu vám to asi příště
až rok se z rokem sejde.
Autor Šťoura, 11.07.2008
Přečteno 395x
Tipy 1
Poslední tipující: Nahá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí