Pachatel se vrací na místo činu.

Pachatel se vrací na místo činu.

Anotace: Vzpomínka na milenku

Ve vzpomínkách v místo činu
vrátil jsem se opět, synu
milenka pak měla - inu
pouze velkou z toho psinu.

Nevím co tím myslela
když se mnou nebydlela
byla by ráda věděla
která nemoc mě skolila.

Žádná nemoc. Stáří to
neteče, už kape to
ztrácí sílu malý on
bude dobrej jak bonbón.

Do úst - drahá - vleze se
na to celý třese se.
Autor Šťoura, 19.07.2008
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám ST! ač nejsu muž, nemohu posoudit, jak se věci mají, ale asik na tem něco bude ...

19.07.2008 22:34:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí