Odevzdání...

Odevzdání...

Anotace: ***

Odevzdávám se ti,
do tichého šumění deště,
rezonuje čistý tón mého těla,
zvučí akordy tvých prstokladů…

Lahodné laskající doteky,
ještě a ještě,
něhu slovíčky proplétáš,
už sotva lapám po dechu…

A křídla svá rozpínám,
tíha mizí bůhvíkam,
máchání pírky čeří
vzdechy zamlžený vzduch,
se mnou vzhůru vzlétá
i tvůj rozohněný duch…

Snad…
Autor Krtica, 15.08.2005
Přečteno 1721x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí