Noční seance

Noční seance

Anotace: ..sedíte a nemůžete spát.. ..noc zamrzla v prodlevě časové ..vidíte a tolik chcete brát.. (a v klíně závan chuti medové..)...Pro mého Robina!!

Klouzavý pohled na Tvé tělo v spánku..
Tvé vlasy (ač jsi muž) – tak zapletla bych do copánků
..stejně tak tenkých..plavých – jako klasy na poli

Zastřená mysl zpitá z Tvojí těsné blízkosti..
Rty jemně semknuté..jak terč pro moje dravosti
mě lákají tak hříšně – až to v teplé noci bolí

Tvé paže ležící tu v zvláštní bezmoci..
Znavené touhou..potem..chutí – křikem do noci
jak vojáci v svém zaslouženém spánku bitvy vítězné

Terén tvé tváře v matné záři hvězd..
Zarostlý poutník..dobrodruh – co vrátil se mi z cest
spí tu jak dítě nevinné po lásce syrové a vzájemné

Voňavá hruď..polštář i azyl pro mé bdící Já
Má postel z žádosti – má náruč krutě lákavá
se dává napospas a všanc mým rozvášněným myšlenkám

Jsem šelma vrnící..co čeká na pohnutí..
Mé oči nocí žhnou a lačnost má mě prostě nutí
jediným seknutím protnout a vymazat v mžiku Tvůj snový chrám
Autor šuměnka, 16.08.2005
Přečteno 1069x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí