V erotickém ráji

V erotickém ráji

Závratí se opíjím,
ač ji nemám rád,
s Tebou i když na chvíli,
cítím se tak mlád.
Otočím Tvá kolena,
proti sobě v strany,
jsi krásně vyholená,
a dmou se Tvé vnady.
Brouzdám tiše po těle,
co tajnosti mi skrývá,
citím se dost vesele,
když v tobě jazyk splývá.
Potápím se do hlubiny,
bičují mě vlny,
rozhlížím se do krajiny,
můj náůstek je plný.
Líbám vnadnou hruď,
kde kopce kaple tají,
ještě chvíli buď,
v tom erotickém ráji.
Autor Ďábel sám, 28.07.2008
Přečteno 702x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hmm-co dodat?-kde je ten ráj?..

30.07.2008 14:37:00 | igniss

sem tu byla před 22 hod., tož mlčím :o)

28.07.2008 20:39:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí