Jenom pedofil...?

Jenom pedofil...?

Anotace: Společně s ním nestárnu

Mám prý divnej názor na svět
dívám-li se o pár let zpět.
Nemohu pochopit ty lidské soudy
i mě občas bolejí kdejaké oudy.

Prý, že ten dirigent dívky moc zneužil
za moc let práce si asi moc neužil.
Já zrovna nežehrám jenom jemu
škoda, že neznal to: svůj jenom k svému.

Stydím se za soudce co po něm jedou
nejtěžší zákony tam na něj předou
vemte si špacírku, leštěte brýle
možná pak, že i vám budou holky milé.

Nebo snad závidíš to kypré mládí
které ti denně před očima pádí
ty kluku přestárlá svůj talár vysvleč
pohledem na holky se také upeč.

...a potom suď!
Autor Šťoura, 29.07.2008
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí