Nalezená tužka

Nalezená tužka

Anotace: ...............

Velké skoky do propasti,
milostné vášně,
vystřižené stránky,
staré noviny,

cena se nepočítá,
chuť čokoláda,
na jazyku zachutná,
polibky si každý vychutná,

ošuntělé kožené klobouky,
umazané,
z bahna silnice,

objevená tužka,
nová naděje,
brzký začátek,
zapíši na nový tácek,
ve staré kavárně,

malý byt v podkrovní,
sluneční světlo,
mléčná horská dráha,
se zpožděním,
stráveným,
chvilkou milování,
na zábradlí,
rudé střechy,
kamenné komíny,
nemluvní světci lásky,
z tvého rozpáleného těla,
černé kalhotky svlékám,
krásné brány se dotýkám,
jazykem vchod hledám,
do tebe vnikám,
jak blázen si připadám,
ve sny barevné upadám,

ráno mě probouzí,
kapky deště,
na parapetu tango tancují,
prázdné láhve,
tiše zpívají,
své písně romantické,
vzkaz o tom,
že to bylo krásné,
na polštáři leží.
Autor Vlk v rouše, 12.08.2008
Přečteno 423x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, LauraKošinová, Severka, Bíša, NikitaNikaT., Oťas, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve me to nezanechalo vubec nic, me to prijde jak hrst pohazenych slov bez ladu a skladu...

13.08.2008 10:22:00 | saddova

Krásné dílko, zvláště ke konci, velmi působivé. ST!

13.08.2008 10:14:00 | NikitaNikaT.

Bože, mě to vážně rozesmutnilo. Něco tak vášnivého prožít...a stačilo by jednou na celý život.

12.08.2008 22:32:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí