Přemýšlím

Přemýšlím

Anotace: Chci hřát se zpátky v tvém náručí...

Přemýšlím...
víš až budou se chvět jiné ruce než moje,
až jiná bude ti říkat co by chtěla
a tobě se budou chvět řasy jako obyčejně,
když na mě koukáš svými pohledy
a tvoje ruce začínají být čím dál tí odvážnější.
A třeba bude ti je vášnivě oplácet,
ne jako já,která mrazením nemohla se ani pohnout,
i když po celém těle chtěla bych se tě dotýkat.
A stejně to vždycky mělo spád,
pak pomalu jsem rozmrzala.
Přemýšlím...
Jestli budeš jí oslovovat těmi jmény,
co říkala jsem,že jsou příliš krásné
a tys oponoval.
Přemýšlím..
víš jestli pak budeš marně hledat v lednici
a nakonec si zapálíš...víš jako obyčejně...
Autor Falandra, 20.08.2008
Přečteno 847x
Tipy 1
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naprosto dokonalý

02.09.2008 10:39:00 | nevery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí