Na rtech

Na rtech

Anotace: se skrývá nejedno tajemství

Na rtech cítím tvoji krev,
mezi doušky rozkoše,
při polibku který neměla jsi obětovat,
sevřen stehny do tvé podstaty vnikám,
jak sen, bez útěchy a bez přestání,
nevnímám tvoji bolest,
tvé sténaní jedinečnou slastí,
jdu dále, nebojím se tmy,
v objetí kousek od tvých ňader,
polibky celou tě zasypávám,
v každou z nocí jako je tato,
v nocích jenž nikdy nekončí,
a už vůbec nikdy nezačínají…

Sundávám tě ze své pýchy,
bez života, bez kousíčku vědomí,
poslední z kapek tvého srdce,
povzbuzen chtíčem jsem získal,
padáš bez dechu zemřelá a už navždy tak chladná…

Má jediná múzo…
Autor Láďa, 23.08.2008
Přečteno 789x
Tipy 2
Poslední tipující: kroužek, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na mých rtech se zase skrývá rána od sestry :DDD Jinak básenka pěkná, moc se mi líbí. :)

23.08.2008 14:33:00 | puostě Uadek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí