Vášeň či touha?

Vášeň či touha?

Anotace: .......chci poděkovat krtičce --- občas nějaké slovíčko opravila - říkala,že se bude stydět -zmíním -li ji tu ale myslím,že to přežije - neb musí - když mě chce poznat na vlastní voooči :-))))

pojď za mnou a polib mě,
věnuj mi jeden pohled prosím,
svou velkou dlaní pohlaď mne,
chci znovu zažít ten pocit..

vzrušení z pohlazení,
touha kane k zemi,
strnulá vášní,
je to tak zvláštní...

cítím polibky Tvé,
tiché a hříšně vlahé,
je to tak nádherné,
jsou jak perličky drahé...

bez ducha padám k tvým očím dolů,
pod oblohu z touhy,
chytám se trávy stvolů,
není to snad jen sen pouhý...

doteky stvrdíš mi,že sny žijem,
slastí a tužbami,
toužebná přání si do paměti vryjem,
není za hradbami přání co skryjem...
Autor jarkaj, 24.08.2005
Přečteno 1641x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí