Noční touhy

Noční touhy

Anotace: Všichni chlapi,ale nejsou stejní:)

Noc zkrášlí vše co ve dne by se nelíbilo.
Co bude to se uvidí a co bylo tak to bylo.

O zdi nářků zlé jazyky vypravují.
Malý výtvor velké slávy oslavují.

A pak příde ta magická chvíle má kouzelnou moc.
Mrazí ji celá šíje,jen tys její hrdina pro tuhle noc.

Oči jí zableskly ví co ji čeká.
Mechová půda je překrásně měkká.

Poslední hráz držela emocí proud ona jak rybář stavidla zvedá.
Z žhavící touhy se nemůže hnout od luny svitu je celá bledá.

Výkřiky vášní skryjí se ve tmě.
Jak zahradník zasadíš života sémě.

O zdi nářků zlé jazyky vypravují.
Malý výtvor velké slávy oslavují.

Sladké je pak probuzení.
Do ranního kuropění.
Od dívky jemné pohlazení.
Nekonečné políbení.

Je nedočkavá jak plamen hoří modlí se ať už zas se stmívá.
Nech ji a odejdi tu už si měl tam někde v dáli čeká zas jiná.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 24.08.2005
Přečteno 1876x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Mi se zejména líbí rozdíl mezi pánskou a dámskou tvorbou (v kat. sex). Páni píší povětšinou věcně - seznam tužeb, dámy se vznáší... To není výtka, autore, nýbrž postřeh.

25.08.2005 15:53:00 | hauskaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí