Past

Past

Anotace: Tak trošku z jiného soudku...

V prokletí orgasmu navždy chceš spát.
Tělo máš v ohni, však v srdci je chlad.
Mrazivým pohledem i lávu měníš v led.
Místo krve v žilách, koluje ti jed.

Tvá ústa - nabídka zničujících slastí.
Tvůj klín je královnou všech pastí.
Jsem divá zvěř, co pomalu se blíží.
Ty s chladným klidem, polapíš mě bez obtíží.
A to Ty víš...
Autor Freddie.n, 09.09.2008
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí