Vlasy zplihlé touhou

Vlasy zplihlé touhou

Anotace: ...

Toužit
Zplihlé vlasy
Padají mi do čela
Konečně jsem s Tebou
A prožívám to,
Co jsem chtěla

Konečně
Když útočíš
Touhy ve mně žhnou jak v krbu
Konečně
Když divočíš
S tebou ještě dlouho budu

Aspoň dnes když tvé krásné tělo
Sráží mne
Já upadám
Do závratí
Které nehlídám

Točí se mi hlava
Když myslím na náš sex
Ne bolestí,
Ale vášní,
Pojď,
Jestli další kolo chceš….

Zplihlé vlasy
Smyté krásy
Obličej jen jeden dech
Zplihlé vlasy touha děsná
Neutíkej
Nač ten spěch……

Zplihlé vlasy mám
A výraz divoký
Touhy víc než dost
Pohled hluboký
Až nevidomý, zdá se mi
Už nestojím pevně na zemi…..
Autor Ammazonic, 12.09.2008
Přečteno 398x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Mraveneček, NikitaNikaT., Bíša, WAYWARD, labuť, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To mě taky :-D

12.09.2008 11:17:00 | Ammazonic

...spocené vlasy z milování mne vždy fascinovaly a bičovaly moji touhu,obvžlášťě ty dlouhé(hodiny milování)

12.09.2008 11:13:00 | WAYWARD

Je krásné se touhou vznášet a padat :o))

12.09.2008 10:43:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí