Dávám

Dávám

Anotace: Jen Tobě a teď

Hasnu v dechu
bez oddechu
oheň svůj a žár Ti dám
dál v mém klině
odpočívej líně
teď jsi se mnou
nejsi sám
všechno, co mám,
všechny touhy,
všechny vášně
-
dál jen
ber
-
dokud cítím
Tvoji blízkost
-
vášní já mám hutný sběr

***

Z naplněné lásky
hořím
euforiíí nabitá
jako úder hromů- blesků -
jak laňka přizabitá
se nedokážu zvednout dál
nedokážu odejít
jsem bezbranná ve svém srdci
toužím konat...ne jen snít

***

Tobě jsem se oddala
nevím proč Ty, zrovna Ty
asi nemám vysvětlení
pro toužebné záchvaty
vášnivost svou neutajím,
poddávám se zcela,
něco tajím,
něco povím,
nyní jsem Tvá ...skoro celá...

Ber a dávej,
dej mi sebe,
už nechci sama spávat v posteli,
Ty můj ďáble rohatý...
Ty má lásko, anděli..
Autor Ammazonic, 14.09.2008
Přečteno 596x
Tipy 16
Poslední tipující: Karmínka, Holis, Mraveneček, enigman, Bíša, Psavec, blue, Inge, WAYWARD, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta je krásná :-)

03.02.2009 13:04:00 | Karmínka

Báseň pro rohatého anděla.

14.09.2008 22:21:00 | Psavec

...ať vydrží :-)

14.09.2008 17:52:00 | WAYWARD

ST! za obsah a myšlenku, tak trošku jsem si u teho broukala neznámou melodii, přinde mi to trochu jako písnička, bo mám jenom mocka bujnou fantazii. Líbí se mi to.

14.09.2008 15:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí