Čas je relativní

Čas je relativní

Anotace: Když čas s tebou tak letí a sex je nebezpečná hra...

Ležíme spolu v jedné posteli,
dny rychle střídají se s nocí
Jen pro sebe jsme svá těla prostřeli,
a ty mě zase máš ve své moci

Těla naše napnutá jsou k prasknutí,
rozkoš proudí skrze duši
Čím dál žhavější jsou naše splynutí,
kdo mohl takový návrat tušit?

Na chvíli odletíme z této reality,
kde život, prostor a čas,
jsou pro nás jen bezvýznamné banality,
a nevnímáme ty druhé kolem nás

Jsme tu teď je my dva,
a roky letí kolem nás,
divil by se kdo nás zná
Na ostří břitvy,
balancujeme totiž zas…
Autor Smike, 21.09.2008
Přečteno 481x
Tipy 4
Poslední tipující: Lonely.girl, bajli33, jaňa, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jo to ostří břitvy je dost ostrý a nebezpečný, a básnička je moc hezká

21.09.2008 17:47:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí