Žena

Žena

Anotace: Vnazení muže na erotické hrátky

Na Tvé vážné naléhání
posílám Ti meilem psaní.
Součást psaní pro Tebe
intim foto , mé..
Co to s tebou provede ??

Odepíšeš na oplátku ..?
jak ve zvyku máš?

Dám ti radu dobrou .
Chceš li mě míti ještě dnes
neváhej ..
a pro lásky chvilku
vyčleň z plánů ../času dírku/.

Zůstaneš li u odepsání
postarám se o Tvé spaní - neklidné.
I žár lehce - ženy schladne
je -li moula chlap
Autor jima, 01.10.2008
Přečteno 624x
Tipy 8
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Bíša, Holis, bobi bobie, 6thSun, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o))

02.11.2008 13:31:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí