Zívání

Zívání

Anotace: Podej mi ruku a dostaneš groš.

Sbírka: Balady zástavky na znamení

Líbal jsem ženu,
mládí jsem v kalich prodal,
miloval jsem ženu,
mužnost jsem v sobě získal.

Vrásky mi dočela vlezly,
panna mi v náručí spávala,
vlasy mi z palice slezly,
rozkoše napít mi dávala.

Z kolébky do rakve lehám,
miluji života chtíč,
v závalu vášně jen sténám,
od ráje dáváš mi klíč.

Slib...
Autor Blb&Milouš, 01.10.2008
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí