Do šuplíku..

Do šuplíku..

Anotace: kdo mě zná, bude vědět...

Skládám si tu do šuplíku
jen tak lehkou erotiku
koho ze bych líbat a kde chtěl
kdybych povolení obdržel?
Začátek je jasný
na nosíček krásný
polibek jak malinu
dát neváhal bych ani vteřinu
přesun na čelíčko nad očima
bude jistě prima
ale dolů zajímavý směr
do jiných to sfér
zastávečku dají si drobnou,
hbité jazýčky jež se shodnou,
mezi něžnými rtíky
rejdíc jak v řece štiky
přitom oči
k sobě se stočí,
spolu si povídají
co že to prožívají
myslím si přec
že jasná to věc
když ruce v klidu nebudou
též část těla dobudou
kam asi zamíří
cestou dolů ke chmýří
když cestě hory stojí
v celé kráse svojí
na vrcholcích jejich jsou
dvorce jež slast přinesou
při dotecích jemňoučkých
rozezníc roztomilý smích
pak následující pád
v místa co má každý rád
zalechtá v pupíku propadu
jak to vydržet poprosí o radu

po těle další cestování
hrubší erotikou zavání
tedy si již domyslete
co vás baví a co chcete ;-)
Autor certsest, 05.10.2008
Přečteno 503x
Tipy 4
Poslední tipující: Tacca, Lonely.girl, Megalo'R
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí