Okouzlení

Okouzlení

Anotace: Něco tak silnýho, že to mozek nechápe.

Stál jsi zas v klubu jako obvykle,
tvoje věty zas zněly tak dvojitě.
Mé oči tě svlékaly rychle, neodbytně,
hleděly zasněně, tvářil ses nedobytně.
Doteky po celém těle, nohy roztažené do všech stran,
proklínám náhodu, že tě znám.
Všechny zásady, sliby, věrnost padá, když přijdeš,
kalhotky vlhnou čekám až vejdeš, celou mě pojmeš,
svým tělem zajmeš.
Proč nedokážu odolat, nic pro mě není víc než…
tvoje rty, oči, pohled,
Chci aspoň na chvíli ztratit o světě přehled.
Už za chvil pár,
zjistím že ty jsi mi za to stál.
Autor Linuxa, 11.10.2008
Přečteno 627x
Tipy 2
Poslední tipující: Lonely.girl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné :-)

11.10.2008 19:50:00 | certsest

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí