Objetí

Objetí

Anotace: Je to takhle správně?;o)Ta první noc...

Kamenné moře co je lidskou přítěží.
Ten kdo se nebojí sám vstoupí do věží.
Území zalehlé oparem strachu,zla.
To není klam zrcadel a už vůbec ne hra.

Prý moc se toho zase nezmění
Tahle noc je dlouhá k zbláznění
Slza sladká
s láskou smíchaná.
Dvířka vratká
půl noci zoufalá.

Pro nádech se rozhodneš jen chvilka napětí.
Dobře to skončí až v jejím objetí.
Všechno to vykřikneš jak gejzír najednou.
Teď končí mámení nechals to za sebou.Vítej!

Nevědomost je sladší než - růžový spánek.
Do vichřice změní se - nejlehčí vánek.
Prochází kolem tmy - tajemná záře.
Poletí,popluje - po mléčné dráze

Až hrdinu pohltí chřtán lásky horoucí,
vrátí se do očí slzy tvé kanoucí.
Už není důvodu proč táhnout v průvodu,
masku si odevzdal hned na jeho úvodu.

Snad přitáhnout uzdu svému splašenému koni.
Pokorně vzdoruje,tahá se za vlasy.
Raději spěchej však za milou,spěchej jen pro ni.
Jednu věc vydala a druhou vzala si.

Je jedno,kdo miluje koho víc,koho míň.
Ukryje do duše a já už víc nepovím.
Chvíli si spočine na měkkém polštáři.
Kalichem vína dodá své kuráži.

Až hrdinu pohltí chřtán lásky horoucí
Vrátí se do očí slzy tvé kanoucí.
Už není důvodu proč táhnout v průvodu,
Masku si odevzdal hned na jeho úvodu.
Vítej!

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 02.09.2005
Přečteno 1479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Ta stvrta sloha je zas taka "mantrova"...nie, nebojim sa napisat, ze genialna..aspon pre mna...

14.01.2007 18:22:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí