Orleánská dívka

Orleánská dívka

Anotace: ...

dech sfouklé svíčky
rozprostřel se v místnosti
zatřepotal víčky
pobízel k radosti

směsice barev
svršků a džín
kypících se v hromadu
přehlušila splín

dotykem jazyka
studoval částečky
zdolal i výstup
přes zmrzlinové kopečky

pastva pro oči
zdroj rozkoši

barevnou tužkou maloval obrázky
orleánské dívce
na tělo, s předlohou od lásky

hledala zdola
co to ční z výše
našla jen jehličí
od cypřiše

vzala ho do dlaní
okusila chuť
zamítla pokání
napnula hruď

vinný střik
setřel jí z pupíku
"ukážu ti že
že víno patří do sklípku"

dovnitř vešel směle
a teď se zmítá
v čístém orleánském těle
Autor eery, 15.10.2008
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: JOLINAR4, Santinan Black, jedam, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K tomuto nemám co dodat...

29.10.2008 15:05:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí