O sexu na jednu noc...

O sexu na jednu noc...

Anotace: ...kdo by to neznal?...

V rytmu dechu
Tančí naše silueta
jedno tělo,
intimity menueta

Bez pocitu viny,
Vlasy z čela stírám
Co jinde nebylo
Z tebe teď sbírám

A v záclonách
Definice touhy,
Jen otočíš hlavu
chvíle zdají se dlouhý

A moje tajný šifry
Na tvoje záda
Zavři oči,
I tohle se stává

Tak zmáčkni spoušť
A svědomí, holá poušť
Od půlnoci do úsvitu
Zůstane v nás

Na křídlech výstřelů,
Pekelných andělů
Odletíme do sebe
A zpátky

Tak už zmáčkni
spoušť

Poztrácená ve tmě
Kráčíš mi vstříc,
Vychladlý důlky
V posteli, pak už nic

Zadním východem
Z hlavy mi zmízíš
a pak beze slova
budeme si cizí

a kousky tebe
v záclonách,
každý dotyk je
věc protizákonná
Autor Kubajss, 17.10.2008
Přečteno 508x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Zahir, sýc, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jedna noc a dost..smutný život..

17.10.2008 09:16:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí