čertovinka ;-)

čertovinka ;-)

Anotace: další..

Z anděla rázem je ďábel
z postele hříchu chrám
když čert slunce sváděl
a nechtěl být sám

pak o dlouhé noci
spolu se bavili
on využiv své moci
skvěle si to užili

myšlenka v mozku se ukládá
vytváří tam vzpomínku
jak položil ji na záda
v tu správnou vteřinku

při krásném mazlení
vskutku je skvěle
což divné není
když oddají sobě se cele

pak tělo na tělo
pálíc se touhami paprsky
rychle to letělo
konče brzkými rozbřesky

možná trochu smutný konec
může se zdát
však kdo zapálen pro věc
musí se smát

v očekávání dalších skutků
až čert se sluníčkem se sejde
poddat se smutku
opravdu nejde..
Autor certsest, 20.10.2008
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, igniss, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to ses rozjel..:-))

20.10.2008 20:14:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí