Když do naha - tak do naha

Když do naha - tak do naha

Anotace: Poslední erotická SMS - odhalení lovce

Ludisie moje sladká
na Něho je finta krátká

opět točím SMS
kam ses schoval
kde jsi dnes

Posílám Ti překvapení
nová fotka je tu k mání
úniku už z toho není

Blůzka z ramen lehce padá
obnažuje hebká záda
ňadra bílá jako sníh
dvorce sytě červené
-toť rubínů třpyt
Potom klouže níž a níž
přes pupíček.. slasti skrýš
-olivový samet klína
vzdychá po dotycích Tvých
na zemi z pomačkané blůzky
vystupují štíhlé nožky

Páni to je paráda
Teďka jsem šla do naha!

Píp.Teď ses ukázala v pravém světle
Dík.Těšilo mne záletník

Už nepíši SMS
ODHALENA PŘED TEBOU
STOJÍM SAMA PŘED SEBOU
Autor střelkyně1, 21.10.2008
Přečteno 879x
Tipy 33
Poslední tipující: Monsignore, jedam, maena, Bíša, Jin, Belmon, NikitaNikaT., kroužek, Holis, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

šmankote...ta je krásná...

25.12.2008 12:40:00 | jedam

Páni jo, smyslná sms. To mi připomnělo mě a drahého, ovšem si neposíláme fotečky, ty si on vychutnává osobn :o) ST! skvělé.

24.10.2008 14:08:00 | NikitaNikaT.

Moc prima:)))

23.10.2008 16:28:00 | Holis

Kapka erotiky neuškodí. Dobrá.

23.10.2008 00:42:00 | Psavec

ano slutečná poezie erotická:o)

21.10.2008 14:55:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí