Milostná symfonie

Milostná symfonie

Anotace: Patříme k sobě ... ty ke mně a já k Tobě!

Zase jsme utekli spolu pryč od lidí,
tam kde nás nikdo nezná, nevidí ...
Toužili jsme se něžně pomilovat,
tolik dnů jsme to museli oddalovat.

Miluji naše erotické hrátky, mazlení a milování.
Milenci vstupují na kolbiště, začíná lásky klání.
Rychle zamknout dveře hotelového pokoje,
strhat ze sebe šaty, vzrušovat se už ve stoje.

Tvá touha čnící z Tvého klína mě zaplavuje slastí,
je předzvěstí něčeho nádherného, rovnající se dokonalosti.
Hladíš mě, líbáš, prsty i jazykem zkoumáš můj klín.
Extáze zmítá mým tělem, vybuchuji a letím do výšin.

Jsi dokonalým milencem, tak nesobecký ty jseš.
Těšíš se z mých orgasmů, stovky přivodit mi jich chceš.
Poloha střídá polohu, líbat a hladit nepřestáváš.
Pocit neskutečné slasti a rozkoše ty mi dáváš.

Svými výkřiky Tě povzbuzuji, občas vyslovím slůvko hříšné.
Cítím jak pulzuješ ve mně, vše je luxusně něžné.
Věříte nám, že jsme nejštastnějšími milenci světa?
K porozumění stačí nám pohled, kratičká věta ...
Autor ona_a_on, 27.10.2008
Přečteno 1000x
Tipy 8
Poslední tipující: frankie, Mbonita, jedam, Veru
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře

Prožil jsem lásku bez sexu, i sex bez lásky, ale ...

30.10.2008 19:10:00 | frankie

symfonie zní
a vy
v ní...

27.10.2008 10:28:00 | Mbonita

1*

27.10.2008 08:34:00 | jedam

I o jiných věcech...ale proč se chudit o něco- o čem koneckonců píšeš sám/a/ (?) ... Moc pěkná :o)

27.10.2008 08:09:00 | Veru

tak ať vám to vydrží ...

Vo čem by to tu jinak na týhle kulatý planetě ( někdy se jí Země říkavá ) bylo.

27.10.2008 07:43:00 | anti-HERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí