Neskutečně hříšná skutečnost

Neskutečně hříšná skutečnost

Anotace: Milování je sex s láskou ...

Tak neskutečně hříšné bylo to dnešní ráno,
umění milovat od Boha bylo Ti dáno ...
Začalo nevinně, přípravou ranního čaje,
líbals mě a hladil spodního prádla kraje.

Pak opřels mě o kuchyňskou linku a posadil mě na ni,
rukou poodhrnul sukni i kalhotky a bříško přejel jsi dlaní.
Vůbec jsem se nebránila, nedýchala jsem, vyčkávala ...
Ty poklekl jsi k mému klínu, já předzvěst hříšného nasávala.

Nebezpečí příchodu nepovolaných ve vzduchu viselo,
my byli poháněni chtíčem, naše hříšné já na to nemyslelo.
Smyslně opřela jsem nohu v sexy punčochách o linku,
Tobě vzrušit mě k vyvrcholení trvalo opravdu jen chvilinku.

Tiskl jsi ke mně svou touhu nádherně připravenou,
je krásné začít den v náručí s osobou milovanou.
Pohledy jsme si řekli, dnes musíme se spolu milovat.
Touha nás táhne do ráje, kde budeme si lásku slibovat ...
Autor ona_a_on, 31.10.2008
Přečteno 625x
Tipy 14
Poslední tipující: CyaNide, Holis, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba, Issa, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí