NESLUSNE PREDSTAVY

NESLUSNE PREDSTAVY

Anotace: Každý z nás má nějaké představy, a tady jsou ty mé...

Byli jsme tam spolu a ty ses bál,
pouhým pohledem na mne svlečenou si tál.
Jak přikovaný na jednom místě si stál,
že nechceš si se mnou hrát,
sam sobě si lhal.
Jsi tak slušný a sexy,
pojď blíž a nech si ty sladké kecy.
Kráčím k tobě blíž,
a ty nevěříš že bdíš.
Propaluji tě svým pohledem,
tvůj oblek beru s nadhledem.
Kravatou si tě přitáhnu k sobě,
bude to tak dokonalé, že na mě nepřestaneš myslet ani v hrobě.
Tvými knoflíčky neztrácím čas,
pouhým pohybem ti trhám košili,
ano zlato, chci tě zas,
neboj,
v nebi, v pekle a v ráji budeš za chvíli.
Bože jsi tak sprostě slušný,
tentokrát to bude hodně hlučný,
svým dokonalým tělem tě bez přestání mučím.
Jedním pohybem tě srazím na postel,
jsem tvá paní,
bez lhaní a bez přestání,
hlavu k tvé chvále skláním,
říkal sis o to,
máš to cos chtěl.
Jsi tak hladký,
chutnáš jako ráj,
nic není tak sladký,
už to nemůžu vydržet dál.
Jsem vzrušená a čekám,
za myšlenkou že mi to děláš spěchám.
Rozvírám svá stehna dokořán,
tak jak jsi mi nařídil,
tak jak sis můj pane přál.
Olizuješ mou tenkou kůži,
vychutnáváš si ji,
jako dáma svou poslední bílou růži.
Hladíš mě po celém těle,
provokuješ, škádlíš a šokuješ,
samou touhou cítit tě v sobě se chvěje,
ze uz si mi ho tam dávno nestrčil lituješ.
Pokládáš mě na stůl a taháš za vlasy,
co by to bylo za sex bez nadvlády,
co bys dělal bez krásy.
Drsně do mě zezadu pronikáš,
své slušné realitě v myšlenkách unikáš.
Dýchám,
vzdychám,
křičím,
svým dokonalým tělem uvnitř tě sladce ničím.
Už budu, už přicházím,
už jsem, v ráji se nacházím,
sbírám své oblečeni,
a bez rozloučení odcházím...
Autor Veronika Soumarová, 05.11.2008
Přečteno 888x
Tipy 10
Poslední tipující: CyaNide, Holis, bobi bobie, WAYWARD, sondulacek, Monsignore, Mario de Janiero, csieksbo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ač bojácný jsem - ostýchavý,
ty představy jsou nádherné,
jak cáry šatů padaj k zemi,
a sražený pak na postel.

Cítit hebkost-teplo-vláhu,
ochutnat si smetánku,
dotýkat se oblých tvarů,
vznášet se do obláčků.

V pohybu tak tam i zpátky,
do hloubek se propadat,
slyšet z dálky - "už jsem v ráji",
tak k vrcholu si vystoupat.

Neodcházím bez pozdravu
Ahojky Bobi

05.11.2008 09:31:00 | bobi bobie

...slušná představa

05.11.2008 09:14:00 | WAYWARD

..no, slušelo by se pozdravit...ale jinak skvělý, má to šťávu..ten přístup je důležitý, ať už slušně sprostý nebo sprostě slušný...jde o to erotično a sexuálno...sex je možná nejméně iluzorní záležitost...

05.11.2008 07:58:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí