Milování

Milování

Anotace: ach ty představy:):)

Položím si tě na deku,
a začnu ti báseň číst,
najednou je ti do breku,
můžeš se mnou snít.

Báseň svou odkládám,
za ruku tě chytám,
dříví do krbu poskládám,
a už se k tobě řítím.

Začnu tě laskat na rtíky,
tak jemně,že nedýcháš,
do zad vreju ti nehtíky,
vím,jak to ráda máš.

Začnu tě líbat na uších,
kousat tě do krku.
Oheň z krbu tě osuší,
ty podáváš mi ruku.

Svklékám tvůj satén,
který halí tvé tělo,
je to vážně sen,
ne, něco by to chtělo.

Ležíš celá odhalená,
jazykem sjížďím po bříšku,
mou duší pohlazená,
líbám tě na víčku.

Tělo máš červené,
jako lahev vína,
od ohně rozžhavené,
led chladí tě do klína.

Klepeš se vzrušením,
tvůj tep se zrychluje,
mým rtům nesmělým,
tvůj dech vyšiluje.

Na vrcholu svém křičíš,
do mého bubínku,
ten pocit cítíš,
po prvním dotyku.

Já se na tě usmívám,
ty očí přivíráš,
pohlazení posílám,
ty tiše usínáš.

Tak se položím,
hned vedle tebe,..
do náruče tě vpustím,
hvězdy padají z nebe.

začnu tě hladit,
ty chceš další,
snad ti nebude vadit,
že jsem starší.

Prsty krouží,
uvnitř stehen,
topím se v louži,
s hořícím krbem.

Dostávám tě do rozpaků,
to se mi líbí,
ty chceš víc opaků,
můj úsměv ti to slíbí.

Celá noc milování,
byla nejkrásnější,
nikdo mě tak nepohladí,
jako ty,ta nejtajnější!
Autor Izzik, 06.11.2008
Přečteno 987x
Tipy 3
Poslední tipující: CyaNide, Puck
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je krásnááá :) jsou i lidé co se rádi rozdávají...

19.12.2008 21:15:00 | CyaNide

No,pokud prozil nekdy to co jses tady napsal?ale nejsi starsi,vid?vlastne to jedno,mam taky starsiho partnera,jenze....a umi to krasne,napsano skoro jako o mne,rada prectu takovi basnicky,hrozne se mi lebi,,,

09.11.2008 01:25:00 | magnolije

Krásné, opravdu!!
Jen jsem trošku měla pocit.. nedáváš až moc, v porovnání s tím co dostáváš? :)
Trošku egoistická otázka, že? Já vím, pro lásku vše! :-*

08.11.2008 20:09:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí