Nemocnice v Nice

Nemocnice v Nice

Anotace: ,,

Nemocnice v Nice(najs)
ležím tu mám aids
na těle mi hnisaj rány
za to že jsem bez ochrany
vždycky souložil.

Byl bych býval dlouho žil
kdyby jsem byl mnich
nebo jeden z nich
byl bych bydlel v klášteře
u Mnichova Hradiště
vomotanej v zástěře
pískal bych tam na sviště
meditoval o době příští
vo pokoře co z nás prýští
vo životě jak nám sviští
svistem svižným v světa hřišti.
A že sem nebyl mnich
a nedržel celibát
o život se musím bát.
Možná zkapu na kapačkách
v cimře s dezinfekcí
prej jestli to chci vrátit?
díky nechci
můj život byl sen
v hlavě se mi zdál
i dost jsem si zašukal...
Autor zenge, 14.11.2008
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, KILLVIR alias woody jelen, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lepší ležet v Nice a mít jen příušnice i za cenu toho,že by se to nerýmovalo. My,co necestujem a jenom onanujem své zdraví si celkem pochvalujem...

14.11.2008 18:55:00 | KILLVIR alias woody jelen

Smutné, na to nelze nic řéct. Chmurná báseň

14.11.2008 18:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí