Stisk

Stisk

Anotace: ...taky vám to tak chybí?

Jednou večer v ložnici,stiskls mě jak ploštici-k podlaze,
já brala jsem to neblaze, pak si ale zvolnil a věnoval ses mé části těla dolní.
Ten příliv tepla, co mnou proudil, když ses jemně do mě vloudil je zážitek největší, cos mi kdy dal za štěstí.
Dotkl ses mé intimity-dotyk, stisk a bolest, posunuls mé limity.
A teď to chci každý den, prožívat tě jako sen. Jen kdybys měl více času na tyhle silné hrátky, tak nám zas jen zůstávají neděle a pátky.
Autor ninive9, 15.11.2008
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí