Spolu poprvé

Spolu poprvé

Anotace: ...

Mé rty se dotkly tvých
znova a znova
jeden dotyk střídá druhý
dotýkáš se mě jemně svými údy
strašně se bojím, ale tys mým vůdcem
tvá ruka v mém klíně, tys mým svůdcem
šeptáš mi slovíčka sladká jak med
bojím se odevzdat, ruce jak led
líbáš mé tělo, hladíš mé hýždě
pronikáš do mne a kolem nás svět beztíže
ten příliv tepla, pocit oddanosti
už mě opouštíš, už máš dosti
na šíji mne líbáš, objímáš můj pas
snad jednou tak šťastni budem spolu zas.
Autor ninive9, 16.11.2008
Přečteno 507x
Tipy 3
Poslední tipující: CyaNide, Lonely.girl, Paulín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí