Bože ta je krásná

Bože ta je krásná

Anotace: Krása je pomíjivá..

Bože ta je krásná !

Bože ta je krásná, chytrá – tak osobitá.
Ano je to ta se kterou chci být – dozajista.
Jsem si tím naprosto jist a ruku do ohně zato -
broučku, lásko, zlato – chci tě držet v zajetí lásky !

Ano držet a nepustit, hladit ti vlásky pomalu sjíždět…
U toho zavírat oči a jazykem ti říkat miluji tě z celého srdce,
neříkej nic – nepustím tě.
Když v tom ozve se vánek – leknutím skočíme do postele,
vůně tvého těla, tvých vlasů – ach to je krása !

Tričko z tebe klouže tak plynule, lehce…
Slyším tep tvého srdce zrychluje se pomalu, ale jistě.
Doufám, že se nerozskočí na všechny strany,
když už jsme konečně spolu – sami.

Rozepínám ti pásek, sundáváš mi triko jsme jako tým….
Nežli vyslovím jedna, řekneš dvě.
Řeknu slovo, řekneš rým – prostě tým.
Tvé černé spodní prádlo je jako UFO.
Každý o něm básní a nikdo ho neviděl – jsem průkopník !
Jsem mník mezi rybami !

Ruce klouzajíc plynule polehoučku níž, zachytí se o poslední kus prádla na tvém těle...
Když vtom….probudí mě zvonek z toho jedinečného snu – do prdele !!!!

Piettro
Autor piettro, 23.11.2008
Přečteno 557x
Tipy 4
Poslední tipující: myší královna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závidím jí.

23.11.2008 21:56:00 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí