Milenci

Milenci

Anotace: Za komentáře budu velmi vděčná :)

Prsty propletené vlasy,
v ruce ruka...
něžnosti šeptající hlasy
- rozpouštějí muka

Má dlaň laská Ti tvář,
všechny lži polibkem zmař.
Něžný smích, zvonivé doteky,
probdělý sen není nám daleký.

Kolem nás záře žíznivá,
nevím, zda chvíle to příznivá,
však čekat dál se mi příčí,
když vášeň v nás pomalu klíčí.

Máš mě tu celičkou zakletou,
Tvým zářícím světlem rozkvetlou.
Skloň se níž budu Ti květinou,
poté však vůní svou svou tajemnou...

...přitáhnu si Tě k sobě,
ve skryté době...
...tohoto večera...
smíš mě mít docela,
celičkou v čase svém...
...a já se v srdci Tvém...

...slastí rozplynu...
Autor Etain, 24.11.2008
Přečteno 659x
Tipy 3
Poslední tipující: Lissa, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezký!!!! Opravdu! čtu si tě :-) - dík!

13.11.2009 13:31:00 | Dalimila

wiiiii.. ja chci taky.... krasna basnička, ale strašně mě rozesmutnila... však asi víš proč.

01.12.2008 17:23:00 | Lissa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí