cikánka

cikánka

Anotace: ..

Prý umíš z dlaně číst
a taky z karet u karbanu
oči máš černý jako noc
v postely v domě na kolečkách
volávám k ránu o pomoc
Jsi vichr s ohněm v těle
co sžehne a odletí
od pátku do neděle
já žiju v tvojim zakletí
cikánečko moje
co v mlze bez závoje
dřív než se rozední
už kráčíš další cestou svatební..
Autor zenge, 26.11.2008
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: maranika, Myrja, Kubino 2, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fiiha, ake etno. :) pekne si vystihol.

27.11.2008 10:52:00 | maranika

tak tak, dobře vystiženo

26.11.2008 21:11:00 | Kubino 2

Některé cikánky jsou proradné, jejich oči tak uhrančivé až čarovné...

26.11.2008 20:13:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí