Milenka nesmělých

Milenka nesmělých

Anotace: Báseň ze sbírky Poezie LSD

Jsi má jediná láska,
tvé rusé vlasy a bledý hábit,
bílá Duše, tak bílá a složitá,
ta Nádhera, když jsi svlečená,
snědé prsy, ze kterých dáváš mi pít,
v lůnu tak jemná a hladká.

Tak krásně voníš když milujeme se,
ten den už po dvacáté.
Není krásnějšího polibku nade tvůj,
pochváleni budiž tvý rodiče,

ať Bůh žehná cigaretě.
Autor Little.mikee, 27.11.2008
Přečteno 477x
Tipy 3
Poslední tipující: CyaNide, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ehm,tedy doopravdy jsem těch dvacetkrát moc nevěřila!:o))

29.11.2008 17:47:00 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí