Jolana

Jolana

Anotace: ..

Jolana co dlouhý nohy má
peřinou lásky
nocí se přikrejvá
a sní si tmou
že bude mou
vyvolenou

Jolana,Jolano s Jolanou
do rána to ráno žalujou
ty ptáci od naproti
noc co noc on prej
se na ní potí

Jolana co dlouhý vlasy má
říkají že bude asi má
vyvolená
až zima zabalí
si svoje saky paky
půjdu s ní do dály
sbírat zas vlčí máky.

Jolana,Jolano s Jolanou
duši mám láskou tvou
protkanou

Jolana co dlouhý chvíle má
a se mnou už vše zná
trochu se nudí
od března je to hra
na třetího
vím že mi zahejbá...
co s tím ty světa tího?

Jolano,Jolano
to ráno
sama vybrala jsi
na půdě za lano
pověsím tvoje vlasy
na památku
i když vím že budu
v chládku...
Autor zenge, 03.12.2008
Přečteno 401x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Myrja, NikitaNikaT., Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno, konem mne zamrazil...

03.12.2008 20:42:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí