jen tak )))

jen tak )))

Anotace: --

na statku

U silážní jámy
rozbili si tlamy
čtyři traktoristi
kůli jedný dojičce
co má pihu na pičce
nemohou teď jísti
na kolenou džudisti
hledaj v listí čelisti

22O W

220Woltů
místo pěny do koupele
střela koltem do dekoltu
šatů z Quelle
to je celé
holt je to mord

trestní řád

Co zmrdů kolem pobíhá
že prej je svrbí dlaně
pak tvářej se jak laně
klidně ti plivnou do piva
a pochčijou ti sáně
než stačíš říci lodyha
už jsou zas venku z báně
...je škoda že jsme beze zbraně

hadice

Chtěl bych být
hadicí zahradní
tam někde na Bali
jen bych se válel
a voni mě tahali
travou bych se smýkal
stříkal a stříkal

játra

Do flašky místo plachetnice
co měla mít dvě patra
narval sem svoje játra
poslal je řekou
přez celý Brdy
už byly stejně tvrdý..
Autor zenge, 04.12.2008
Přečteno 499x
Tipy 6
Poslední tipující: raďo, Myrja, jedam, WAYWARD, v.hercik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bavíš mne

05.12.2008 22:04:00 | Myrja

trochu nesourody ,ale ma to neco do sebe

04.12.2008 23:52:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí